Dit is wat klanten over mij zeggen.

ELLIE

Lastig of fijn, dat je haar groeit? Ik vind het prettig, iedere zeven weken even een update voor mijn haar. Coupe wat opfrissen, wenkbrauwen wat bijgekleurd, die worden ook grijs, dat is wat minder... Zo kan ik weer goed voor de dag komen. En ja, ik geniet ook van de persoonlijke aandacht van Monique.

Monique knipt en verft al jaren mijn haar. Zeker aan te raden!

NATHALIE

“Monique is echt een vakvrouw! Ze besteedt niet alleen altijd veel aandacht aan mijn haar en mijn persoonlijke wensen, maar ze geeft me ook goed advies waar ik thuis echt iets mee kan. Ik ben altijd super tevreden als ik mooi gekapt de deur bij haar uitloop.”

YORMA

“Monique heeft mijn haar prachtig geknipt en geföhnd! Mijn haar en ik waren de afgelopen tijd geen goede ‘vrienden’, ik kreeg het maar niet mooi in model. Maar met het juiste advies en de fijne biologische producten die zij mij heeft aangeraden, kan ik weer met een mooie bos haar de deur uit! Super bedankt, Monique!”

LIDIA

“Al jarenlang heb ik lang haar en nooit kon ik de moed verzamelen om het kort te laten knippen. Maar de laatste keer dat ik bij jou was, durfde jij het aan om er een flink stuk vanaf te knippen. Ik had echt helemaal niet verwacht dat ik zo blij zou zijn met het eindresultaat. En weet je wat zo leuk is? Ik krijg van heel veel mensen complimenten dat ik er nu veel jonger uitzie dan met dat lange haar. Super dat je het hebt aangedurfd, Monique. Ik ben je zeer dankbaar en je ziet me zeker snel weer terug.”